Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Je bent hier:

Schrijnwerk

Voor schrijnwerken bent u bij Timmerbedrijf Van Hee aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze vakbekwame medewerkers kunt u genieten van perfect schrijnwerk op maat. Denk maar aan trappen, gevelbekleding, gyproc-wanden, …

We hebben het in onze vingers, zowel voor renovaties als voor een nieuwbouwproject. Ons aanbod bestaat uit trappengevelbekleding en algemeen schrijnwerk.

Met onze 35 jaren ervaring zijn wij specialist in het plaatsen van trappen. Een trap bepaalt mee de sfeer van de inkom en van uw gehele woning. Timmerbedrijf Van Hee weet dat en u kan bij ons de verschillende mogelijkheden bespreken: hout (eik of beuk), aluminium, klassiek, eigentijds, rustiek, …

Wilt u uw gevel opfrissen? Laat je dan bij ons informeren over gevelbekleding. We leggen u uitgebreid uit wat de mogelijkheden voor u zijn. In 1,2,3 heeft uw woning een nieuwe look én zijn uw muren beter geïsoleerd. Wij werken met materialen als Rockpanel, Trespa, Twinson en Eternit.

Naast trappen en gevelbekleding kunt u tot slot voor algemeen schrijnwerk bij ons terecht. Denk aan binnenschrijnwerk, dakconstructies, brievenbussen, …

 

Wil u uw schrijnwerk laten realiseren door Timmerbedrijf Van Hee? Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.

 

Wens je meer informatie?

Maak een afspraak of Vraag een offerte aan

 

5 redenen om voor Timmerbedrijf Van Hee te kiezen

Onze ervaring

Ons ervaren personeel maakt alles op maat in ons modern atelier. We zijn ook trotse eigenaars van het CE- en KIWA kwaliteitslabel. Het CE-label toont aan dat onze producten voldoen aan de Europese regels op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Het KIWA-label garandeert absolute kwaliteit.

Onze partners

Wij werken nauw samen met onze preferred partners Deceuninck, Frager en Anaf. Zij staan al jarenlang bekend voor hun hoogstaande kwaliteit en uitmuntende service. De producten van Deceuninck, die een hoog isolatiepotentieel hebben, helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Maatwerk

Bij Timmerbedrijf Van Hee kan u ook rekenen op kwaliteitsvol en perfect maatwerk tegen een correcte prijs.

Snelle opvolging

Doordat wij alles zelf maken in ons eigen atelier, hoeft u niet lang te wachten op de levering en plaatsing van uw schrijnwerk.

Uitstekende service

Zowel tijdens als na het plaatsen voorzien wij een vlekkeloze service, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop!

 

Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.