Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Je bent hier:

Ramen

Onze ramen worden met de grootste zorg gefabriceerd in onze eigen werkplaats te Nieuwpoort en geplaatst door onze eigen vakbekwame mensen in de regio Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Veurne, De Panne, Koksijde etc...

Dit garandeert u:

  • Topkwaliteit aan een erg scherpe prijs
  • Perfect maatwerk
  • Snelle leverings- en plaatsingstermijnen

De houten ramen kunnen geproduceerd worden met FSC gelabeld hout. FSC (Forest Stewardship Council) streeft naar verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, ecologische en economische regels.

Als bevoorrecht partner van Deceuninck staan wij tevens garant voor kwaliteitsvolle ramen en deuren in PVC en ALUMINIUM.

Al onze ramen worden standaard voorzien van Siegenia veiligheidsbeslag!

Timmerbedrijf Van Hee is ook de trotse houder van de CE en KIWA kwaliteitscertificaten.

Ramen PVC

Onze PVC deuren van Deceuninck zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn uiteraard ook perfect combineerbaar met uw PVC ramen van Deceuninck.

De PVC-deuren worden voorzien van extra zware metalen versterkingen, de deurvleugels worden extra versterkt door meelasbare hoekverbindingen. Oerdegelijk, zoals het hoort te zijn!

Standaard worden als onze PVC-deuren nog eens extra voorzien van 3-puntsluitingen van het merk KFV. Dit geeft u een extra beveiliging tegen mogelijke inbrekers. De deuren worden ook standaard voorzien van een automatische valdorpel wat een must is voor onze kustregio's (De Panne, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, De Haan...)

Als modieuze of elegante opvulling van uw deurpanelen kan u kiezen tussen glas of een deurpaneel, van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend.

Voor hoogwaardige deurpanelen werken wij samen met Frager en Anaf.

 

 

Wens je meer informatie?

Maak een afspraak of Vraag een offerte aan


Bekijk onze realisaties in Ramen - PVC


Onze projecten in Ramen