Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Je bent hier:

Ramen

U kunt bij Timmerbedrijf Van Hee terecht voor de bestelling, levering en plaatsing van ramen. Alle ramen worden op maat gemaakt in ons modern atelier in Nieuwpoort. Wij bieden verschillende soorten ramen aan in hout, aluminium of PVC.

Voor onze houten ramen gebruiken we enkel FSC (Forest Stewardship Council) gelabeld hout. Dit label ondersteunt verantwoord bosbeheer en ziet erop toe dat hout enkel in toegestane gebieden wordt gekapt. We helpen u bepalen welke stijl best bij uw woning past: het Brugs model, retroramen of hypermoderne ramen.

Daarnaast bieden wij ook verschillende PVC modellen aan: PVC Isolerend, PVC Hoog Isolerend, PVC Super Isolerend en PVC autentica. De isolerende ramen van Timmerbedrijf Van Hee verlagen gegarandeerd uw energiefactuur!

Ook voor aluminium ramen kunt u bij Van Hee terecht. Aluminium ramen vragen erg weinig onderhoud, zijn tijdloos en volledig recycleerbaar.

Al onze ramen worden voorzien van het Siegenia veiligheidsbeslag. De extra beveiliging combineert design en functionaliteit en zorgt voor een optimaal veilig gevoel. Laat u begeleiden door Timmerbedrijf Van Hee en ontdek wat het beste bij uw woning past!

 

Wil u ramen laten plaatsen door Timmerbedrijf Van Hee? Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.

 

Ramen PVC

Onze PVC deuren van Deceuninck zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn uiteraard ook perfect combineerbaar met uw PVC ramen van Deceuninck.

De PVC-deuren worden voorzien van extra zware metalen versterkingen, de deurvleugels worden extra versterkt door meelasbare hoekverbindingen. Oerdegelijk, zoals het hoort te zijn!

Standaard worden als onze PVC-deuren nog eens extra voorzien van 3-puntsluitingen van het merk KFV. Dit geeft u een extra beveiliging tegen mogelijke inbrekers. De deuren worden ook standaard voorzien van een automatische valdorpel wat een must is voor onze kustregio's (De Panne, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, De Haan...)

Als modieuze of elegante opvulling van uw deurpanelen kan u kiezen tussen glas of een deurpaneel, van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend.

Voor hoogwaardige deurpanelen werken wij samen met Frager en Anaf.

 

 

Wens je meer informatie?

Maak een afspraak of Vraag een offerte aan


Bekijk onze realisaties in Ramen - PVC


Onze projecten in Ramen

 

 

5 redenen om voor Timmerbedrijf Van Hee te kiezen

Onze ervaring

Ons ervaren personeel maakt alles op maat in ons modern atelier. We zijn ook trotse eigenaars van het CE- en KIWA kwaliteitslabel. Het CE-label toont aan dat onze producten voldoen aan de Europese regels op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Het KIWA-label garandeert absolute kwaliteit.

Onze partners

Wij werken nauw samen met onze preferred partners Deceuninck, Frager en Anaf. Zij staan al jarenlang bekend voor hun hoogstaande kwaliteit en uitmuntende service. De ramen van Deceuninck, die een hoog isolatiepotentieel hebben, helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Maatwerk

Bij Timmerbedrijf Van Hee kan u ook rekenen op kwaliteitsvol en perfect maatwerk tegen een correcte prijs.

Snelle opvolging

Doordat wij uw ramen zelf maken in ons eigen atelier, hoeft u niet lang te wachten op de levering en plaatsing van uw ramen en deuren.

Uitstekende service

Zowel tijdens als na het plaatsen voorzien wij een vlekkeloze service, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop!

 

Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.