Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Je bent hier:

Ramen

Onze ramen worden met de grootste zorg gefabriceerd in onze eigen werkplaats te Nieuwpoort en geplaatst door onze eigen vakbekwame mensen in de regio Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Veurne, De Panne, Koksijde etc...

Dit garandeert u:

  • Topkwaliteit aan een erg scherpe prijs
  • Perfect maatwerk
  • Snelle leverings- en plaatsingstermijnen

De houten ramen kunnen geproduceerd worden met FSC gelabeld hout. FSC (Forest Stewardship Council) streeft naar verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, ecologische en economische regels.

Als bevoorrecht partner van Deceuninck staan wij tevens garant voor kwaliteitsvolle ramen en deuren in PVC en ALUMINIUM.

Al onze ramen worden standaard voorzien van Siegenia veiligheidsbeslag!

Timmerbedrijf Van Hee is ook de trotse houder van de CE en KIWA kwaliteitscertificaten.

Ramen Hout

Met onze 35 jaar ervaring in het produceren van houten ramen te Nieuwpoort zijn wij uiteraard niet aan onze proefstuk toe.

De flexibiliteit van onze houten ramen zijn enorm. Wij kunnen in overleg met u de ramen optimaal aanpassen naar stijl van uw woning. Zowel Brugs model, retro-ramen of hypermodern zijn mogelijk.

Onze eigen vakkundige plaatsingsdienst zorgt daarenboven voor een vlekkeloze uitvoering. Wij zijn actief in de regio Oostende, Middelkerke, Veurne, Nieuwpoort en de volledige Westhoek.

 

Wens je meer informatie?

Maak een afspraak of Vraag een offerte aan


Bekijk onze realisaties in Ramen - Hout


Onze projecten in Ramen