Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Je bent hier:

Ramen en Deuren Oostende


Timmerbedrijf Van Hee is specialist in ramen en deuren in Oostende. Onze ramen en deuren worden gefabriceerd in onze eigen werkplaats in Nieuwpoort. Deze worden steeds geplaatst door onze eigen vakmannen. U kan dus bij ons terecht voor de bestelling, levering en plaatsing van ramen en deuren in Oostende.

Wij bieden verschillende soorten ramen in Oostende aan:

Voor onze deuren in Oostende heeft u de keuze uit twee materialen:


Wil u ramen en deuren laten plaatsen in of regio Oostende? Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.

 

   

 

Waarom kiezen voor ramen en deuren van Timmerbedrijf Van Hee in Oostende?

Onze ervaring

Reeds meer dan 35 jaar zijn we de referentie voor ramen en deuren in Oostende. Wij bezitten ook over het CE- en KIWA kwaliteitslabel. Het CE-label toont aan dat onze producten voldoen aan de regels van de EER (Europese Economische Ruimte). KIWA staat voor vertrouwen en kwaliteit in onze service en producten.

Onze partners

Wij werken nauw samen met onze preferred partners Deceuninck, Frager en Anaf. Zij staan al jarenlang bekend voor hun hoogstaande kwaliteit en uitmuntende service.

Maatwerk

Bij Timmerbedrijf Van Hee kan u ook rekenen op kwaliteitsvol en perfect maatwerk tegen een correcte prijs.

Snelle opvolging

Doordat wij onze ramen en deuren in Oostende zelf maken in ons eigen atelier, hoeft u niet lang te wachten op de levering en plaatsing van uw ramen en deuren.

Uitstekende service

Zowel tijdens als na het plaatsen voorzien wij een vlekkeloze service, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop!

 

   

 

Ramen en deuren in hout, aluminium of PVC?

Welk materiaal u ook kiest: hout, aluminium of PVC; ze hebben allemaal unieke eigenschappen en Timmerbedrijf Van Hee voorziet de beste kwaliteit.

Voor de houten ramen en deuren in Oostende gebruiken wij FSC (Forest Stewardship Council) gelabeld hout uit specifieke bosgebieden, om zo het ecologisch evenwicht te behouden. Houten maatwerk is zeer duurzaam én heeft een authentieke look.

Ons aluminium maatwerk heeft het voordeel dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Enkele keren per jaar met een vochtige doek behandelen is zeker voldoende. Aluminium is daarnaast ook esthetisch mooi en tijdloos.

Onze ramen en deuren in Oostende zijn ook mogelijk in PVC. PVC is een flexibel materiaal met een groot isolatiepotentieel, budgetvriendelijker dan aluminium en het ziet er ook even esthetisch uit als aluminium.

Voor alle materialen beschikken wij over een brede waaier aan verschillende kleuren.


Contacteer ons voor ramen en deuren in Oostende

Wil u ramen en deuren laten plaatsen in of regio Oostende? Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.

U kan ook langskomen in onze nieuwe toonzaal in Oostende om meer inspiratie op te doen. Dit kan op afspraak van maandag tot en met vrijdag, van 8u-12u en van 13u-18u.

Bekijk hieronder zeker ook enkele van onze realisaties van zowel ramen en deuren, als onze andere specialisaties.

 

  • Alle realisaties
  • Schrijnwerk
  • Ramen
  • Deuren