Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Je bent hier:

Deuren

Timmerbedrijf Van Hee is een echte specialist in deuren. Uw deuren worden op maat gemaakt in onze moderne werkplaats in Nieuwpoort.

Ons team is zeer vakbekwaam en u krijgt een vlekkeloze service, zowel tijdens als na het plaatsen van uw deuren. U kunt kiezen uit houten deuren of PVC deuren.

Houten deuren zijn duurzaam, hebben een elegante uitstraling én zorgen voor een authentieke look. U kunt kiezen uit een brede waaier aan kleurcombinaties en stijlen. Twijfelt u over een klassieke, moderne of hedendaagse deur? We zoeken samen met u welke stijl best bij u past, en geven u tips om uw deuren optimaal te verzorgen.

Ook PVC-deuren maken we op maat, samen met onze partner Deceuninck. PVC-deuren zijn een echte streling voor het oog en hebben een hoge isolatiewaarde. Ook hier staan uw wensen centraal en heeft u de keuze uit verschillende kleuren en deurpanelen (bv. uit glas). Om een kwalitatief product te garanderen kiezen we enkel voor deurpanelen van Frager en Anaf. De PVC-deuren hebben altijd zware metalen versterkingen en de deurvleugels krijgen meelasbare hoekverbindingen.

Veiligheid staat voorop. Alle deuren krijgen een veilige 3-puntsluiting van KFV en een automatische valdorpel. Inbrekers krijgen geen kans.

Ook voor binnendeuren, massief of ‘schildersdeuren’, kunt u op Van Hee rekenen. We gaan graag met u in gesprek om uw droomdeur te realiseren.

 

Wil u ramen laten plaatsen door Timmerbedrijf Van Hee? Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.

 

Deuren PVC

Onze PVC deuren van Deceuninck zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn uiteraard ook perfect combineerbaar met uw PVC ramen van Deceuninck.

De PVC-deuren worden voorzien van extra zware metalen versterkingen, de deurvleugels worden extra versterkt door meelasbare hoekverbindingen. Oerdegelijk, zoals het hoort te zijn!

Standaard worden als onze PVC-deuren nog eens extra voorzien van 3-puntsluitingen van het merk KFV. Dit geeft u een extra beveiliging tegen mogelijke inbrekers. De deuren worden ook standaard voorzien van een automatische valdorpel wat een must is voor onze kustregio's (De Panne, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, De Haan...)

Als modieuze of elegante opvulling van uw deurpanelen kan u kiezen tussen glas of een deurpaneel, van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend.

Voor hoogwaardige deurpanelen werken wij samen met Frager en Anaf.

 

 

Wens je meer informatie?

Maak een afspraak of Vraag een offerte aan


Bekijk onze realisaties in Deuren - PVC


Onze projecten in Deuren

 • Hout - Deuren - Timmerbedrijf Van Hee -Nieuwpoort - Alles van schrijnwerk, ramen, deuren, trappen

  Deuren Hout

  • Alle uitvoeringen mogelijk
  • Alle kleurcominaties.
  • Elegante uitstraling.
 • PVC - Deuren - Timmerbedrijf Van Hee -Nieuwpoort - Alles van schrijnwerk, ramen, deuren, trappen

  Deuren PVC

  • Goede isolatiewaarden
  • Veel keuze in deurpanelen.
  • Groot kleurenassortiment.
 • Deuren Aluminium

  • Strak en modern
  • Alle kleurcominaties.
  • Stevig profiel

 

5 redenen om voor Timmerbedrijf Van Hee te kiezen

Onze ervaring

Ons ervaren personeel maakt alles op maat in ons modern atelier. We zijn ook trotse eigenaars van het CE- en KIWA kwaliteitslabel. Het CE-label toont aan dat onze producten voldoen aan de Europese regels op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Het KIWA-label garandeert absolute kwaliteit.

Onze partners

Wij werken nauw samen met onze preferred partners Deceuninck, Frager en Anaf. Zij staan al jarenlang bekend voor hun hoogstaande kwaliteit en uitmuntende service. De ramen van Deceuninck, die een hoog isolatiepotentieel hebben, helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Maatwerk

Bij Timmerbedrijf Van Hee kan u ook rekenen op kwaliteitsvol en perfect maatwerk tegen een correcte prijs.

Snelle opvolging

Doordat wij uw deuren zelf maken in ons eigen atelier, hoeft u niet lang te wachten op de levering en plaatsing van uw ramen en deuren.

Uitstekende service

Zowel tijdens als na het plaatsen voorzien wij een vlekkeloze service, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop!

 

Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.