Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Je bent hier:

Deuren

Timmerbedrijf Van Hee is een echte specialist in deuren. Uw deuren worden op maat gemaakt in onze moderne werkplaats in Nieuwpoort.

Ons team is zeer vakbekwaam en u krijgt een vlekkeloze service, zowel tijdens als na het plaatsen van uw deuren. U kunt kiezen uit houten deuren of PVC deuren.

Houten deuren zijn duurzaam, hebben een elegante uitstraling én zorgen voor een authentieke look. U kunt kiezen uit een brede waaier aan kleurcombinaties en stijlen. Twijfelt u over een klassieke, moderne of hedendaagse deur? We zoeken samen met u welke stijl best bij u past, en geven u tips om uw deuren optimaal te verzorgen.

Ook PVC-deuren maken we op maat, samen met onze partner Deceuninck. PVC-deuren zijn een echte streling voor het oog en hebben een hoge isolatiewaarde. Ook hier staan uw wensen centraal en heeft u de keuze uit verschillende kleuren en deurpanelen (bv. uit glas). Om een kwalitatief product te garanderen kiezen we enkel voor deurpanelen van Frager en Anaf. De PVC-deuren hebben altijd zware metalen versterkingen en de deurvleugels krijgen meelasbare hoekverbindingen.

Veiligheid staat voorop. Alle deuren krijgen een veilige 3-puntsluiting van KFV en een automatische valdorpel. Inbrekers krijgen geen kans.

Ook voor binnendeuren, massief of ‘schildersdeuren’, kunt u op Van Hee rekenen. We gaan graag met u in gesprek om uw droomdeur te realiseren.

 

Wil u deuren laten plaatsen door Timmerbedrijf Van Hee? Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.

 

 • Hout - Deuren - Timmerbedrijf Van Hee -Nieuwpoort - Alles van schrijnwerk, ramen, deuren, trappen

  Deuren Hout

  • Alle uitvoeringen mogelijk
  • Alle kleurcominaties.
  • Elegante uitstraling.
 • PVC - Deuren - Timmerbedrijf Van Hee -Nieuwpoort - Alles van schrijnwerk, ramen, deuren, trappen

  Deuren PVC

  • Goede isolatiewaarden
  • Veel keuze in deurpanelen.
  • Groot kleurenassortiment.
 • Deuren Aluminium

  • Strak en modern
  • Alle kleurcominaties.
  • Stevig profiel

Wens je meer informatie?

Maak een afspraak of Vraag een offerte aan

 

5 redenen om voor Timmerbedrijf Van Hee te kiezen

Onze ervaring

Ons ervaren personeel maakt alles op maat in ons modern atelier. We zijn ook trotse eigenaars van het CE- en KIWA kwaliteitslabel. Het CE-label toont aan dat onze producten voldoen aan de Europese regels op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Het KIWA-label garandeert absolute kwaliteit.

Onze partners

Wij werken nauw samen met onze preferred partners Deceuninck, Frager en Anaf. Zij staan al jarenlang bekend voor hun hoogstaande kwaliteit en uitmuntende service. De realisaties van Deceuninck, die een hoog isolatiepotentieel hebben, helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Maatwerk

Bij Timmerbedrijf Van Hee kan u ook rekenen op kwaliteitsvol en perfect maatwerk tegen een correcte prijs.

Snelle opvolging

Doordat wij uw deuren zelf maken in ons eigen atelier, hoeft u niet lang te wachten op de levering en plaatsing van uw ramen en deuren.

Uitstekende service

Zowel tijdens als na het plaatsen voorzien wij een vlekkeloze service, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop!

 

Vraag een gratis offerte aan of bel ons op 058 23 33 73, en wij komen graag langs om uw project te bespreken.